Ceas personalizat cu 12 poze și mesaj

79 Lei

E timpul pentru amintiri

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

  • DATĂ ESTIMATĂ DE LIVRARE:
  • Curier rapid - 17 Lei. Cumpără azi și primește-l Marti 27 Iulie, 2021
  • Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate! Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate!
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei.
  • Cadouri perfecte pentru orice ocazie ! Cadouri perfecte pentru orice ocazie !

Ceas de perete personalizat cu 12 poze și mesaj, este un cadou inedit care se poate personaliza cu amintirile voastre și cu mesajul dvs preferat. Ideal de pus în dormitor, living, birou sau bucătărie, se asortează perfect cu orice decor al casei dvs, este acel cadou personalizat de care acea persoană pe care o iubesti se va bucura la nebunie.

Cel mai frumos sentiment este atunci când ne uităm la ceas, dar totodată ne reamintim și de amintirile pe care le avem cu acea persoană pe care o iubim la nebunie și care face parte din viața noastră.

Ceas de perete personalizat cu 12 fotografii și text, inedit pentru persoanele care vor sa dăruiască un cadou unic persoanei dragi din viața lor, perfect pentru persoanele care se iubesc și împreună au cele mai frumoase amintiri care vor să își amintească cu drag în fiecare zi de ele, un cadou unic pentru cupluri îndrăgostiți și nu numai.


Personalizarea ceasului se face la calitate foto premium pentru ca tu să te bucuri de un cadou personalizat premium, ideal de pus pe perete.


De ce să oferi cadou un ceas personalizat?

- Pentru că este o amintire de lungă durată care nu se demodează niciodată
- Este un cadou personalizat cu care nu vei da gres
- Vei face fericită acea persoană care se va bucura enorm de mult.

Informații personalizare:

Adaugă pozele tale și mesajul, centrează pozele corect, iar noi vom face personalizarea exact asa cum tu ai personalizat ceasul în aplicația de pe site.


Informatii ceas personalizat:

- Greutate 320 grame

- Grosime 0,5 cm

- Diametru 25 cm

- Dimensiune 25cm x 25cm

- Material: Sticla de cea mai buna calitate

- Eveniment/Ocazie: ceas de perete, ceas de birou, valentines day, cadou pentru sef, cadou firme, cadou familie, cadou parteneri, Craciun,

* Agățătoare de perete inclusă.Info: Limbile ceasului pot diferi usor, în funcție de disponibilitatea stocului la momentul comenzii.

CS1
8954 Produse

Reviews

Adauga o recenzie!

Ceas personalizat cu 16 poze

Personalizat cu 16 amintiri

Adauga o recenzie!