Prelucrarea datelor cu caracter personal


1.1. Magazinul online LoveBaby.Ro prelucreaza datele transmise de dvs in urma inregistrari unei comenzi, pentru expedierea comenzii pe care o faceti la noi si pentru alte scopuri pe care le gasiti la punctul 1.3.

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LoveBaby.Ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda rapida, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a magazinului online LoveBaby.Ro, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.6. Pe baza unei cereri scrise pe e-mail contact@lovebaby.ro sau facute telefonic, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate in baza noastra de date.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa de e-mail: contact@lovebaby.ro., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. LoveBaby.Ro va furniza datele dvs, doar companiilor de curierat care urmeaza sa va livreze bunurile comandate din magazinul nostru online. In rest, nu va furniza altor terti, persoane fizice sau juridice datele personale ale dvs.

1.9. Prin completarea formularului de comanda de pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul sa prelucreze datele personale ale acestuia in evidentele proprii in scopul efectuarii livrarii comenzii pe care a facut-o.

1.10. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate din partea institutiilor abilitate ale statului.