• Nou

Urs Gigant personalizat - 12 poze

269 Lei

Un cadou inedit

Livrare gratuită

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Culoare
Cantitate

  • DATĂ ESTIMATĂ DE LIVRARE:
  • Curier rapid - 17 Lei. Cumpără azi și primește-l Miercuri 26 Ianuarie, 2022
  • Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate! Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate!
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei.
  • Cadouri perfecte pentru orice ocazie ! Cadouri perfecte pentru orice ocazie !

Descriere produs:


Stim cât de importante sunt surprizele pe care doresti să le oferi persoanelor dragi din viața ta și mai stim cât de greu este să găsesti acel cadou perfect și de calitate cu care să mergi la sigur și sa oferi iubire, amintire, emoție. Practic asa a luat nastere afacerea noastră, din grijă pentru clienți, punem nevoile și satisfacția clienților pe primul loc pentru a dărui cele mai frumoase amintiri și cadouri memorabile.

Cu acest cadou personalizat vei merge la sigur și vei impresiona 100% persoana dragă din viața ta pe care o iubesti și împreună aveți cele mai frumoase amintiri, este un cadou unic și imens, ursul personalizat gigant având dimensiunea de 1.30 cm și se personalizează cu 12 fotografii. Nu a fost niciodată mai simplu să oferi un cadou unic și o amintire de durată.


Urs Gigant dimensiune 130 cm personalizat cu 12 poze la calitate foto premium, pentru cel mai reusit cadou din viața ta pe care îl poți dărui ei sau lui. Atunci când esti singură sau singur, iar acea persoană dragă din viața ta nu este lângă tine pentru o scurtă perioadă, acest urs gigant este perfect de strans în brațe și de dorimit pe el cu gândul la acea persoană dragă ție care te iubeste și cu care împreună ai cele mai frumoase amintiri.

Acest urs de plus gigant este cadoul perfect pe care îl poți oferi celei mai dragi persoane din viața ta, perfect pentru cupluri îndrăgostiți care se iubesc, se poate personaliză cu un colaj de 12 fotografii, personalizarea se face la calitate foto premium direct în țesătura tricoului pentru ca tu să te bucuri de un print și de un cadou personalizat de cea mai bună calitate cu care să impresionezi și să mergi la sigur.


Te-ai întrebat vreodată care sunt cadourile perfecte cu care să impresionezi?

- Cadourile personalizate sunt perfecte deoarece sunt personalizate cu pozele sau mesajele tale, nu se demodează în timp și nu își pierd din calitate și cu siguranță rămân o amintire pe viață.


Informatii personalizare ursulet plus:

* Apasă butonul "PERSONALIZEAZA" adaugă fotografia și mesajul tău preferat, aranjează fotografiile după bunul tău plac, apoi plasează comanda, iar de restul ne vom ocupa noi.


- Acest ursuleț se poate personaliza cu o 12 fotografii.

Dimensiune:

* 130 cm (in picioare)

Plus urs gigant 69.jpg


Plus urs gigant 1.jpg

PS6
999999 Produse

Reviews

Notă 

2021-08-01

Un cadou perfect

A fost un cadou perfect si magic, recomand!

Adauga o recenzie!

Ren de plus personalizat cu 2 poze si mesaj

Pentru momente speciale.

Adauga o recenzie!