• Pret redus

Ramă amprentă bebe cu o poză

139 Lei
99 Lei Economiseste 40 Lei

Kit ramă foto cu amprenta mulaj

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  • DATĂ ESTIMATĂ DE LIVRARE:
  • Curier rapid - 17 Lei. Cumpără azi și primește-l Miercuri 26 Ianuarie, 2022
  • Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate! Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate!
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei.
  • Cadouri perfecte pentru orice ocazie ! Cadouri perfecte pentru orice ocazie !

Descriere produs:


Kit amprentă bebeluș personalizat cu o poză, kitul include, rama foto din lemn natural pe care o personalizăm noi cu poza dvs la calitate foto premium si adezivul pentru mulajul bebelușului dvs, de asemenea veți primi și toate instrucțiunile care sunt foarte simple în realizarea mulajului dvs.


Este un cadou deosebit deoarece rămâne o amintire de-o viață, practic prima amintire cu amprentă a copilașului dvs. Este un cadou personalizat care nu se demodează niciodată, o amintire cu o încărcătură sufletească. Atunci când copilașul dvs va creste mare, îi veți arăta cu drag propriul lui mulaj cu propria lui poză, cu siguranță o va admira și vă veți aminti de clipele frumoase din viața lui de copilaș.


Acest kit de amprentă cu mulaj pentru bebeluș, nu este este un simplu cadou personalizat, este un simbol al fericirii dvs.Instrucțiuni de folosire:

Rama foto vine cu poza personalizată de noi, dvs vă rămâne să pregătiți doar mulajul care vine însoțit cu rama foto și instrucțiuni.

1. Introduceți punga de plastic sigilată în apa caldă (30-40 grade) pentru a topi adezivul. Dacă temperatura din încăpere este sificient de caldă adezivul poate fi moale.

2. Scoateți adezivul din pungă, frământați timp de 5-10 minute. Dacă nu este suficient de moale adăugați câteva picături de apă.

3. Folosiți palma mâinii pentru a presa adezivul în ramă pe partea fară sticlă. Neteziți suprafața cu mâna sau cu lingura. Spălati mâinile cu apă și săpun pentru a îndepărta orice resturi.

4. Puneți mână/piciorușul copilului în adeziv. Apăsați timp de 20 de secunde. În funcție de modelul pe care dotiți să-l faceți o să descoperiți presiunea necesară pentru diferite zone, de exemplu, 20 de secunde pentru palmă, după care 20 de secunde pentru degete.

5. Spălați mâna/piciorușul copilașului cu apă și săpun pentru a îndepărta orice resturi.

6. Amplasați rama foto într-un loc orizontal timp de 3 zile până se va usca adezivul.


* Informații ramă foto personalizată:

Tip ramă: Cu poză și kit amprentă.
Lungime ramă: 28 cm
Lățime ramă: 19 cm
Dimensiune poză: 15.5 cm x 10.5 cm
Protecție poză: Protectie din sticlă
Material: Lemn natural
Număr poze: 1.
Include mulajul.
Ambalaj: În cutie.
Ocazie: Nou născuți, bebeluș, botez, cununie, copil.1086110
1 Obiect

Reviews

Adauga o recenzie!

Ramă foto cu o poză model - Bellissima

Ramă foto personalizată, dimensiune ramă: 25x20 cm

Adauga o recenzie!