Cană personalizată cu o poză si mesaj

30,99 Lei

Un cadou inedit

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Alege model cană: ⏬
Cantitate

  • DATĂ ESTIMATĂ DE LIVRARE:
  • Curier rapid - 17 Lei. Cumpără azi și primește-l Marti 28 Iunie, 2022
  • Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate! Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate!
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei.
  • Cadouri perfecte pentru orice ocazie ! Cadouri perfecte pentru orice ocazie !

Cană personalizată cu o poza și mesaj de dragoste, un cadou perfect pentru orice persoană din viața ta căreia dorești să-i oferi un cadou unic de durată de care se va bucura la nebunie de fiecare dată când își va savura bautura preferată, fie că vorbim de cafea, limonadă, suc, este perfectă pentru orice băutră, deoarece cana persoanlizată având 300 ml.

Când ești în căutarea unui cadou personalizat pentru El sau Ea, pentru iubită, coleg sau un membru al familiei, cu siguranță te gândesti să oferi un cadou cu care să mergi la sigur și cu care să impresionezi, un cadou de care să se folosească și cu siguranță să rămâne o amintire de durată.

Această cană personalizată cu o poză și mesaj, este un cadou mai mult decât perfect pe care îl poti dărui orcărei persoane dragi din viața ta, este un cadou de durată de care nu se va plictisi niciodată și de care se va bucura în fiecare zi atunci când își va savura băutura preferată din această cană personalizată la calitate foto premium.

Poti personaliza această cana cu o poză și mesaj pentru a fi dăruită unei persoane dragi din viața ta, fie că este vorba de el, ea, bunic, mamă sau tată, este un cadou inedit pentru orice ocazie și eveniment din viața ta.


De ce să dăruiesti o cană personalizată?

- Pentru că este un cadou unic, un cadou personalizat cu care vei merge la sigur și nu vei da gres nicioadată și o poți personaliza exact așa cum doreștitu, cu pozele tale preferate și mesajul tău unic cu care să impresionezi.


Informații cană personalizată:

* Material: Ceramica lucioasa

* Aceasta cana are 300 ml

* Instructiuni: Aceasta cana se poate spala in masina de spalat si este rezistenta la zgarieturi.

CN1
999999 Produse

Reviews

Adauga o recenzie!

Cana pentru iubit

Cana personalizata pentru iubit

Adauga o recenzie!