Pernă personalizată - 6 poze si mesaj

54 Lei

Aveți amintiri?

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

  • DATĂ ESTIMATĂ DE LIVRARE:
  • Curier rapid - 17 Lei. Cumpără azi și primește-l Miercuri 26 Ianuarie, 2022
  • Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate! Printuri care rezistă peste 100 de ani! Cea mai bună calitate!
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei.
  • Cadouri perfecte pentru orice ocazie ! Cadouri perfecte pentru orice ocazie !

T-ai gândit vreodată cum e să oferi un cadou unic cu care să mergi la sigur și să impresionezi acea persoană? Să oferi emoție, bucurie și amintiri? La noi vei găsi o mulțime de cadouri personalizate de orice fel gata să fie personalizate cu pozele și mesajul tău.

Oferă o pernă personalizată moale și pufoasă, personalizată cu 6 poze format inimioare și mesajul tău unic. Perfectă de dăruit persoanei dragi din viața ta cu care ai cele mai frumoase amintiri. E atât de minunat să aveți amintiri împreună, dar și mai minunat e să le personalizați.

Pernă personalizată cu o 6 poze și text, un cadou unic personalizat cu cele mai frumoase amintiri pe care le aveți împreună.

O pernă personalizată este un cadou unic și perfect pe care îl poți personaliza cu un text și 6 poze. Personalizarea pernei se face la calitate foto premium direct in țesătura pernei pentru un print de durată și de calitate. Este un cadou inedit pe care îl poți dărui unei persoane dragi din viața ta indiferent de ocazie.

Oferim printuri de calitate și garantăm pentru garanția personalizării o viață întreagă.

Cu toții avem amintiri frumoase alături de persoanele pe care le iubim, acum este mult mai simplu să oferim emoție și bucurie cu un cadou unic personalizat cu pozele voastre direct din telefon, tabletă, laptop, etc. Iubirea este atunci când cineva te iubeste necondiționat în fiecare minut al zilei.

* De ce să oferi o pernă personalizată?
- Este o amintire de lungă durată care nu se demodează, se asortează perfect cu orice decor al casei tale, este o amintire unică personalizată cu momentele tale preferate. Oferi bucurie și emoție.Dimensiune: 40x40cm
Material: 100% poliester

Temă: Cupluri, familie, relație, cadouri aniversare etc.

P1
999999 Produse

Reviews

Adauga o recenzie!

Pernă personalizată - 9 poze si mesaj inimioară

Iubirea este nelimitată

Adauga o recenzie!