Poză A4 personalizată cu mesaj

9 Lei

Poze personalizate, mărime A4

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cantitate

  • DATĂ ESTIMATĂ DE LIVRARE:
  • Curier rapid - 17 Lei. Cumpără azi și primește-l Vineri 14 Mai, 2021
  • Cea mai bună calitate ! Cea mai bună calitate !
  • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 190 Lei.
  • Cadouri perfecte pentru orice ocazie ! Cadouri perfecte pentru orice ocazie !

Poză dimensiune A4 personalizată cu o poză si mesaj, inedită de pus pe birou, noptieră sau introdusă într-o ramă foto dimensiune A4, calitate foto garantată

Printare poze tip A4 la calitate foto premium, inedite pentru a le introduce intr-un tablou sau o ramă foto pentru o amintire unică și de durată, personalizarea pozei A4 se face la calitate foto premium si cu margine pentru ca poza să iasă premium și la ce amai bună calitate foto.

Info: în cazul în care poza dvs este landscape, puteți să rotiți poza cu ajutorul aplicației de personalizare de pe site atunci când introduceți poza, apăsați pe săgețile de rotire.

Pozele personalizate sunt o amintire de durata, amintiri la care se vor uita si copiii nepotilor tai. Este o amintire fizica, o amintire care nu se va pierde niciodata, pozele personalizate sunt mult mai sigure decat sa le ai salvate intr-un telefon, calculator sau stick, deoarece pozele salvate pe un format electronic exista sanse la fiecare secunda sa le poti pierde, pe cand cele personalizate le vei scoate din sertar si vei retrai amintirile de altadata.

Informatii poze personalizate:

Buc: Prețul afisat este pentru 1 bucată, in cazul in care doriți să cumpărați mai multe bucăți de poze personalizate, dupa ce ați introdus poza, pasați pe "Adugă în cos", apoi continuați cumpăraturile și reveniți din nou la personalizarea pozelor.

Calitate: Folosim hărtie foto de cea mai bună calitate, hârtie foto glossy pentru ca pozele tale să prindă viață prin culoriile vii.

Dimensiune: A4

PO1
74 Produse

Reviews

Adauga o recenzie!

Poze format 10-18cm - personalizate

Set 10 poze, calitate si hârtie foto premium

Adauga o recenzie!